Str. Gheorghe Doja nr. 38 sc. B ap. 14

județul Mureș, Tîrgu Mureș, România

Program cu publicul

Luni-Vineri: 8:00-14:00

Str. Gheorghe Doja nr. 38 sc. B ap. 14

județul Mureș, Tîrgu Mureș, România

Program cu publicul

Luni-Vineri: 8:00-14:00

Eșalonare datorie

În cazul în care debitorul își recunoaște datoria și dorește să o achite eșalonat, va trebui să formuleze o cerere în acest sens.

Important de reținut este faptul că simpla înregistrare a cererii nu înseamnă automat și suspendarea executării silite sau a revocării oricăror măsuri. În baza principiului disponibilității în faza executării silite executorul judecătoresc nu poate luat o astfel de decizie, fără acceptul creditorului.

Solicitarea înregistrată la sediul biroului nostru va fi transmisă de urgență spre analiză creditorului și până la luarea unei decizii, respectiv a comunicarii ei către executor, procedura executării silite va continua.

Acceptul creditorului pentru eșalonarea datoriei și suspendarea executării silite nu reprezintă o obligație a acestuia. Creditorul are libertatea de a accepta solicitarea debitorului sau de a o refuza și opta pentru continuarea executării silite.

Executorul judecătoresc nu se va pronunța cu privire la solicitarea debitorului. Condițiile unei eventuale întelegeri între părți ține strict de discuțiile, negocierile dintre aceștia.

În ideea de a veni în sprijinul părților, vă punem la dispoziție două variante:

  • completare și transmitere solicitare online
  • descărcare model, care ulterior va trebui completat, semnat și transmis biroului nostru prin e-mail, poștă sau fax

    ro_RORomână