Dózsa György utca 38/14

județul Mureș, Tîrgu Mureș, România

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-14:00

Dózsa György utca 38/14

județul Mureș, Tîrgu Mureș, România

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-14:00

Magyari Szabolcs bírósági végrehajtó a Végrehajtók Országos Szövetségének és a Marosvásárhelyi Fellebbviteli Bírósághoz tartozó Végrehajtói Kamarának teljes jogú tagja. 

Magyari Szabolcs bírósági végrehajtó irodája 2012 óta van bejegyezve a Marosvásárhelyi Ítélőtábla vezette végrehajtói nyilvántartásba. Bővebben RÓLUNK vagy KAPCSOLAT.

Mit jelent a végrehajtás?

A végrehajtás a polgári eljárás második szakasza, és a polgári perrendtartás rendelkezései szabályozzák. Abban az esetben, ha egy személy önként nem tesz eleget a végrehajtható jogcímen megállapított kötelezettségeinek, a végrehajtó a törvény értelmében az a kinevezett személy, aki kötelezni tudja az adóst ezen követelmények teljesítésére. További információk a VÉGREHAJTÁSRÓL.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk ?

A végrehajtó tevékenységi körét a törvény határozza meg. Irodánk az összes olyan szolgáltatást biztosítja, amely a végrehajtó hatáskörébe tartozik. Ezek közül az adósságbehajtás terén van a legnagyobb tapasztalatunk. További információk a VÉGREHAJTÓ HATÁSKÖRÉ-ről.

Területi hatáskörünk ?

A Magyari Szabolcs Bírósági Végrehajtó Iroda a Marosvásárhelyi Ítélőtábla körzetében hajthat végre, azaz Maros és Hargita megyékben. További információk az iroda TERÜLETI HATÁSKÖRÉRŐL.

Mit kell tudnia, ha el akarja kezdeni a végrehajtási eljárást?

Első sorban az adós ellen végrehajtható jogcímmel kell rendelkeznie, illetve a megállapított kötelezettség esedékes kell legyen. Ugyanakkor rendelkeznie kell az eljárás megkezdéséhez szükséges pénzösszeggel is, amelyet az első szakaszban a hitelező áll, a végrehajtás során viszont ez az adósra hárul, tőle hajtják be, amennyiben ez lehetséges. További információk a Szükséges átiratokról vagy VÉGREHAJTÁSI DÍJAKRÓL és KÖLTSÉGEKRŐL..

Árverés

Általános információk az árverésről, annak lebonyolításáról, útbaigazítás a részvételi kérelem, illetve az óvadék-visszatérítési kérelem megfogalmazásáról, valamint feliratkozás az értesítésre, amikor új ingatlan kerül meghirdetésre. Bővebben a NYILVÁNOS ÁRVERÉS-ről.

A végrehajtás elleni fellebbezés

Ha Ön ellen végrehajtási eljárás indult, a jövedelmeit, bankszámláját lefoglalták, vagy egyszerűen többet szeretne megtudni a végrehajtási fellebbezésről, akkor további információkat talál FELLEBEZÉS-ről.

Nyilvános árverésen eladó ingatlanok

hu_HUMagyar