Dózsa György utca 38/14

județul Mureș, Tîrgu Mureș, România

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-14:00

Dózsa György utca 38/14

județul Mureș, Tîrgu Mureș, România

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-14:00

Szükséges átiratokról

A végrehajtási eljárás beindításához

 1. Végrehajtási kérés két példányban – a Polgári perrendtartás 664 (3) cikkelye értelmében kötelező módon a következőket kell tartalmazza:
  • Családnév, keresztnév és lakhely, illetve esetenként a hitelező és az adós megnevezése valamint székhelye;
  • A vagyontárgy illetve esetenként a szolgáltatás megnevezése, mellyel az adós tartozik, illetve a végrehajtási cím megjelölése;
  • A hitelező által kérelmezett végrehajtási módszerek.
 2. Végrehajtási jogcím eredetiben – a végrehajtás alapokmánya (pl. bírósági végzés, választott bírósági ítélet, ígérvény, CEC-lap, kölcsönszerződés, hitelszerződés, kezességi szerződés, leasing-szerződés, jogi segítségnyújtás szerződés, stb.)
 3. Végrehajtási jogcímről készített másolatok az adósok illetve a kérelmezett végrehajtási formák számának megfelelően (a végrehajtóval közösen határozandó meg)
 4. 20,00 lei * értékű bélyeg illeték
 5. Hitelező személyi igazolványának másolata vagy a cég Kereskedelmi Kamarába való regisztrációját igazoló irat másolata
 6. A hitelező által viselt költségeket bizonyító iratok (nyugták, számlák stb.). Igazoló okmányok valamint olyan bizonyítékok hiányában, amelyek igazolják a hitelező által viselt költségeket, ezeket az összegeket nem vehetjük figyelembe, s ily módon nem szerezhetjük vissza a végrehajtás során.
 7. Bizonyítvány a végrehajtás költségeinek és a tiszteletdíj előlegének kifizetéséről (a jogi végrehajtóval közösen határozandó meg) **
 8. A hitelező bankszámlája, amelyre a végrehajtással visszaszerzett összegeket utaljuk.
 9. Bármilyen információ, amelyről úgy tartja, hogy hasznos lehet az ügy/dosszié megoldásában.

Végrehajtási kérés tájékoztató jellegű modellje itt.

EGY ÉRTESÍTÉS KÖZLÉSÉHEZ

 1. Kérés az értesítés közlésére – két példányban
 2. Értesítés – három példányban
 3. Esetleges csatolmányok az értesítéshez – két példányban
 4. A tiszteletdíj kifizetésének bizonylata

Tájékoztató kérés modell az értesítés közlésére itt.

* a bírói bélyegilleték kifizetése a következő bankszámlára történik: Primăria Tîrgu Mureş, CIF: 4322823, cont nr. RO76TREZ47621070203XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Tîrgu Mureş.
** a bírósági végrehajtó tiszteletdíja a következő bankszámlára fizethető: B.E.J. MAGYARI SZABOLCS, CIF: RO 29897347, I-ban szám: RO36 BREL 0002 0006 3595 0100 (LEI) – ez a bankszámla kizárólag a végrehajtói tiszteletdíj illetve a végrehajtás során adódó , a hitelező által előlegezett költségek megtérítésére használható..

hu_HUMagyar