Dózsa György utca 38/14

județul Mureș, Tîrgu Mureș, România

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-14:00

Dózsa György utca 38/14

județul Mureș, Tîrgu Mureș, România

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08:00-14:00

Rólunk

Magyari Szabolcs bírósági végrehajtó Gyulafehérváron az “1 Decembrie 1918” Egyetem Jogi és Társadalomtudományok karán szerzett diplomát a 2004-es évfolyamon.

A 2005 – 2008-as időszakban a hitelek visszaszerzésében szakosodott jogtanácsosként dolgozott az Energomur S.A. (Marosvásárhelyi központosított rendszer általi hőenergia-szállító cég) valamint az Auto Top Co srl-nél (aVW-Audi Maros megyei képviselete).

Ebben az időszakban szakmai tapasztalatot szerzett úgy az első (bírósági szakasz), mint a második (végrehajtási szakasz) polgári perrendtartási folyamatában. Fő megbizatása a hitelek behajtása volt mindkét szakaszban. Amellett, hogy jogi és eljárási síkon is tapasztalattal gazdagodott, a végrehajtó is jártasságot szerzett, és megértette azokat a szükségleteket, gondokat, amelyekkel valamely személy szembesül, amikor egy adósság behajtására kényszerül. A hivatalos értesítéssel kezdődően, a beszélgetéseken, a tárgyalásokon át, folytatva a bírósági perekkel, végül a végrehajtással, a bírósági végrehajtókon keresztül, mind hozzájárultak ismereteinek elmélyítéséhez.

Meggyőződésünk hogy a hatékony kommunikáció, az átláthatóság, alapvető fontosságúak a végrehajtó és a dossziéban szereplő felek között, és éppen ezért irodánk belső eljárásai és általános tevékenységei is ezen alapelvek szerint működnek.

A 2008 – 2012-es időszakban banki végrehajtóként tevékenykedett, ez idő alatt még több tapasztalatot gyűjtött úgy a polgári eljárások második szakaszának tekintetében, mint általában pénzügyi és banki területeken is. Megértette azokat a szükségleteket és gondokat, amelyekkel azoknak a hitelezőknek kell szembenézniük, akiknek jelentős számú adóstól kell visszaszerezniük a kintlevőségeket, mint amilyenek például a bankok, a nem pénzügyi hitelintézmények, a visszaigénylő cégek stb.

Magyari Szabolcs bírósági végrehajtó 2012-ben teljes jogú tagja lett a Marosvásárhelyi Fellebbviteli Bírósághoz tartozó Végrehajtói Kamarájának és a Végrehajtók Országos Szövetségének, amikor hivatalába helyezték az Igazságügyi Minisztérium 580/C/17.02.2012 számú Rendelete által.

Magyari Szabolcs Bírósági Végrehajtói Irodáját hivatalosan bejegyezték a Marosvásárhelyi Fellebbviteli Bíróság Végrehajtóinak Jegyzékébe 752/2012 számmal, ez lévén tulajdonképpen az az időpont, amikor létrejött az iroda, és a végrehajtó iroda elkezdte tevékenységét.

Az iroda megnyitásáig összegyűlt tapasztalat tette lehetővé a hitelezők szükségleteinek elmélyültebb megértését ezen az oly bonyolult területen, ami az adósságok behajtását illeti. 

Az iroda különös hangsúlyt fektet a hitelezők lehető legjobb tájékoztatására úgy a végrehajtási eljárás beindítását megelőző időszakban, hogy felkészítse az egész procedúrára, ami az elkövetkezőkben vár rá, a lehetséges végrehajtási módozatokra, a törvény által biztosított lehetőségekre a kezdetekben, valamint később, a végrehajtás során is. A hitelezők rendszeres tájékoztatásával a meghozott intézkedésekről és a megszerzett információkról, meggyőződésünk, hogy megteremtjük a legjobb határozat meghozásához szükséges előfeltételeket, minden ügy egyedi jellegzetességei vonatkozásában.

Íly módon biztosítjuk úgy az eljárás állandó átláthatóságát, mint a szükséges intézkedések késedelem nélküli megtételét a végrehajtás különböző szakaszaiban.

Csapatunk tagjai:

Magyari Szabolcs

Bírósági végrehajtó

Barabás Brigitta

Adminisztrációs tisztviselő

Székely Irén-Zsuzsanna

Adminisztrációs tisztviselő

Kovács Apollónia

Adminisztrációs tisztviselő

hu_HUMagyar